Training

Laten we fans van je gasten maken!

GREET, INTEREST, EXPECTATION, ATTENTION 

Met een training van Giea is je personeel in 'no time' in staat om de verwachtingen van je gasten te overtreffen. 

Waarom jouw klanten, bezoekers, patiënten, studenten niet eens zien als gasten? Wat is het verschil eigenlijk? Wat gaat er gebeuren wanneer je dit wel gaat doen? Laten we daar achter komen.

Mobile Phone

Training met app

Training gericht op de resulaten uit de app.

Gastvrijheidstraining met app

Je hebt met de Giea app gemeten of je bedrijf aan de verwachtingen van je gasten voldoet. Wanneer dit niet het geval is bij je personeel kun je meteen je medewerkers door ons laten trainen. Dit doen we het liefst ´on the job´, dus bij jou op de werkvloer. Hier kunnen we meteen zien wat je gasten bedoelen en het probleem aanpakken. 


Geen vage mystery guests maar concreet a.d.h.v. de scores uit de app je personeel trainen. De duur van de training is afhankelijk van de case en het aantal medewerkers. 

Training zonder app

Samen bepalen we de doelstelling.

Wanneer je geen gebruik maakt van de gastvrijheidsapp van Giea is het ook mogelijk om je personeel te laten trainen. Samen kijken we eerst naar de behoeftes en wensen die er zijn, daarna formuleren we een doel en bepalen we de duur van de training. 


Wanneer je toch eerst met de Giea app de verwachtingen van je gasten wilt meten ga dan naar abonnementen of neem voor meer informatie hieronder contact met ons op.

Image by NeONBRAND

"Ik heb veel geleerd van Daan. Erg persoonlijk en relaxed als trainer. Daarbij weet hij altijd de juiste methodes en gaat hij mee op jouw tempo. Dit alles heeft mijn enorm veel gebracht!"

Kevin Stoit - Paviljoen Pool

Privacy verklaring

©2020 Giea is onderdeel van bureau snugger.